


İngiliz hızlı yeme şampiyonu Leah Shutkever, akılalmaz rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Dünyaca ünlü rekortmen, devasa boyuttaki bir burritoyu sadece 30,75 saniyede tüketerek Guinness Dünya Rekoru’nun yeni sahibi oldu.
Önceki rekor 31,47 saniye ile yine zorlu bir dereceye aitti. Ancak Shutkever, saliselerle yarışılan bu mücadelede zamana karşı gösterdiği inanılmaz performansla kendi sınırlarını aşmayı ve rekoru geliştirmeyi başardı. Zorlu mücadele, Guinness Dünya Rekorları hakemleri tarafından tescillendi.
Daha önce de pizza, sosisli sandviç ve çikolata yeme kategorilerinde onlarca rekor kıran profesyonel yeme yarışı şampiyonu, bu başarısıyla uluslararası arenadaki "en hızlı" unvanını pekiştirmiş oldu.
KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR MUSTAFA ATAKAN CANÖZ



