Hakem Zorbay KÜÇÜK Yönetimi FENERBAHÇE'nin sahasında maçın berabere bitmesine sebep oldu. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Hakem Zorbay KÜÇÜK Yönetimi FENERBAHÇE’nin sahasında maçın berabere bitmesine sebep oldu.

Bu haber 06 Mart 2022 - 22:38 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

17. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Fenerbahçe, hakeme ve Trabzonspor’a karşı savaşarak 90 dakikayı mağlup olmadan tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’de 28. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor en yakın rakibine 15 puan farkla liderliğini sürdürürken Fenerbahçe, ligde rakibine evinde yenilmeme serisini 25 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda dolu tribünler önünde oynanan ve hakem Zorbay Küçük’ün düdük çaldığı maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Trabzonspor, 22. dakikada Anthony Nwakaeme’nin golüyle öne geçerken Fenerbahçe’nin eşitlik sayısını 71. dakikada Mija Zajc kaydetti.

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, 18. dakikada kırmızı kart gördü. Trabzonspor’da Nwakaeme’nin 84. dakikadaki vuruşunda top direkten döndü.

Bu sonucun ardından 5 maçlık galibiyet serisi biten Trabzonspor puanıonı 67’ye çıkardı ve en yakın rakibi Konyaspor’un 15 puan önünde liderliğini sürdürdü. 3 maç sonra puan kaybeden Fenerbahçe ise puanını 47’ye çıkardı.

Fenerbahçe’yi Kadıköy’de lig maçında son olarak Ağustos 1997’de mağlup eden Trabzonspor’un bu alandaki hasreti 25 yıla çıktı. Sarı-lacivertli takım, son 25 lig maçında rakibine evinde mağlup olmadı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

10. dakikada Fenerbahçe, kurduğu baskı sonrasında topu kazanırken, meşin yuvarlak sağ kanattan ceza sahasına giren Mert Hakan Yandaş’ta kaldı. Bu futbolcunun çaprazdan şutunda Uğurcan’dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.
17. dakikada hakem Zorbay Küçük, VAR uyarısı sonrasında İrfan Can’ın Siopis’e yaptığı hareketi izledi ve bu futbolcuya direkt kırmızı kart göstererek oyun alanının dışına gönderdi.
22. dakikada Nwakaeme’nin pasında topla buluşan Abdülkadir, soldan ceza sahasına girip penaltı noktasına çevirdi. Zajc’a çarpan top boşta kalırken, Nwakaeme düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 0-1
35. dakikada Crespo’nun sağdan yaptığı ortada arka direkte Szalai kafayı vurdu. Uğurcan’ın çıkardığı top Serdar Dursun’un önünde kaldı. Bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşunda Ahmetcan kafayla çizgiden çıkarırken, Zajc’a çarpan top auta gitti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

62. dakikada Trabzonspor çok hızlı çıktı. Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Cornelius’un ortasında savunmadan seken top Nwakaeme’de kaldı. Bu futbolcunun uzaktan sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.
71. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Mert Hakan Yandaş ceza sahası içine ortaladı. Savunmanın önünden yükselen Zajc’ın kafa vuruşunda skora eşitlik geldi. 1-1
84. dakikada Abdülkadir’in pasında Serdar’dan seken topu Djaniny indirdi. Nwakaeme’nin yakın mesafeden vuruşunda top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.
90+1. dakikada atılan uzun pasta sağ kanatta topla buluşan Koita, savunmanın arkasına hareketlenen Visca’yı gördü. Bu futbolcu ceza sahası içi sağ çaprazına girerek yerden vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig