


Sadettin Saran, trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre kazanın ardından kontrol amaçlı sağlık ekipleri tarafından muayene edilen Saran’ın ciddi bir yaralanmasının bulunmadığı belirtildi. Olayın nasıl gerçekleştiğine dair detayların ise netleşmesi bekleniyor.
Fenerbahçe camiasında kısa süreli endişeye neden olan kazanın ardından, Saran’ın durumunun iyi olması rahatlama yarattı.
Fenerbahçe: "Başkanımız Sadettin Saran, bugün kulübümüze geliş esnasında bir trafik kazası geçirmiştir. Başkanımız, araç sürücüsü ve kazaya karışan diğer araçta bulunan kişilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir yaralanma bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Başkanımız şu anda kulübümüzde olup programına planlandığı şekilde devam etmektedir. Kazadan etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Gelişmeler geldikçe haberimiz güncellenecektir.
KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR: BURAK YASİN KARA



