ESNAFIN GÖZÜ ‘EKONOMİ’ PAKETİNDE - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

ESNAFIN GÖZÜ ‘EKONOMİ’ PAKETİNDE

Bu haber 21 Mart 2020 - 22:54 'de eklendi ve 480 views kez görüntülendi.

Korona virüs kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda küçük Esnaf hükümetin alacağı yeni Ekonomik tedbirler paketini bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 maddelik, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ adını verdikleri paketle, Kovid-19 salgınının etkilerini azaltmak için toplamda 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldıklarını açıklamasının ardından şimdi gözler Cumhurbaşkanının küçük esnafla ilgi açıklanacak yeni ekonomik tedbirlerde.Küçük esnafın zor durumda olmasından dolayı yeni paketin acilen devreye sokulması kaanati oluştu. Esnaf dört gözle bu paketin acil eylem planı doğrultusunda açıklanmasını bekliyor. Esnaf her gün Tv karşısında bu paketin açıklanmasını bekler oldu.

Konya da esnaflık yapan ÖZDEN Büfenin sahibi Mehmet Özdengülsün sayın Cumhurbaşkanımız dan küçük esnafın sesine kulak vermesini bekliyoruz.Acil eylem planı doğrultusunda Küçük Esnafında dertlerinin giderilmesini ve yükünün hafifletilmesini bekliyoruz dedi. Özdengülsün MHP Genel Başkanı sayın Bahçelinin dediği gibi Virüs eninde sonunda yenilecek “Eskisinden daha güçlü bir şekilde milli birlik ve beraberliğimiz perçinlenecektir”sözlerini hatırlattı. Sayın Bahçelinin de Esnaflarımız için ekonomik Tedbirler genişletilmeli sözünü hatırlatan Mehmet Özdengülsün gözümüz kulağımız yeni ekonomik tedbirlerde dedi.

HABER : Veysel CANÖZ