Erdoğan, Davutoğlu'nun telefonuna çıkmamış! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Erdoğan, Davutoğlu’nun telefonuna çıkmamış!

Bu haber 07 Mart 2020 - 23:11 'de eklendi ve 163 views kez görüntülendi.

Ahmet Davutoğlu, “Beni aramadılar” diyerek muhalefet liderlerini millete şikayet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. Davutoğlu, “Şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı” diye konuştu.

Konya İl Başkanlığı açılış töreninde konuşan Davutoğlu, “İdlib’de 34 askerimiz şehit olduktan sonra ‘Beni aramadı’ diye muhalefet liderlerini şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geniş katılımla gerçekleşen Konya İl Başkanlığı açılış töreninde konuştu.

İdlib’deki saldırının ardından Erdoğan’ı aradığını belirten Davutoğlu, “27 Şubat gecesi, 34 şehidimizin olduğu gece bütün millet olarak ayaktaydık. O gece millet bir ses duymak istedi. Yönetimde olanlardan bir ses duymak istedik. Sabaha kadar bu sesi duyamadık. Bir eylem planı hazırladık. Bütün siyasi parti liderlerini aradık. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener ve Sayın Karamollaoğlu telefonumuza çıktı. Ancak muhalefet liderleri kendisini aramadı diye şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı telefonumuza çıkmadı” dedi.