Dr. Hakan Çolpan MHP aday adaylığı basın açıklamasıyla partililerle buluştu. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Dr. Hakan Çolpan MHP aday adaylığı basın açıklamasıyla partililerle buluştu.

Bu haber 03 Nisan 2023 - 23:38 'de eklendi ve 15 views kez görüntülendi.

28 Dönem Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Dr. Hakan Çolpan MHP İl Binasında yapmış olduğu basın açıklamasıyla partililerle buluştu.

MHP İl Binasında çok sayıda partili ve çoşkulu kalabalığa hitap eden 28 Dönem Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Dr. Hakan Çolpan Bugün gerçekleşen programda MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayları tanıtımında konuştu.

Çok sayıda partili ve basın mensuplarının katılığı Programının açılış konuşmasını yapan MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban, 13 aday adayı ile seçimlere girdiklerini belirterek, “Bugün sizlere Dr. Hakan Çolpan’ı takdim ediyoruz dedi..

Tanıtım Programda kürsüye gelen MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Hakan Çolpan ülkemizde yaşanan deprem felaketi ve sel felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı.

Dr. Hakan Çolpan’ın konuşması şöyle.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefleri büyük olduğu kadar, bu hedefleri tahkim ve takviye edecek heves ve heyecanları da büyüktür.

            Büyüklük taslamayan tevazuyu elden bırakmayan bu büyük olma hali Türk Milletinin medeniyetler ve milletler mücadelesinin en üstüne çıkarmak Türkiye’yi de “Lider Ülke” yapmak için gerekli olan manevi ve moral seviyesinin, ilham ve inanç sentezinin, ilk ve ön şartıdır.

            54 yıllık bir maziye dayanan siyaset ve dava mücadelemizin hiç kimseye, hiçbir güç ve çıkar lobisine diyet borcu yoktur.

            Başımızı eğecek, yüzümüzü kızartacak, gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımızı, bir mahcubiyetimiz ve verilmeyecek bir hesabımız yoktur.

            Neysek oyuz, nasılsak da öyle görünürüz, göründüğümüz gibi olacak cesaret ve öz güvene fazlası ile sahibiz.

            Bazıları Milliyetçi Hareketi taşıyamaz, zira onların gözleri açıkken bile gaflet uykusuna dalarlar.

            Tutmayacağımız sözü dilimize, veremeyeceğimiz sevgiyi kalbimize, ulaşamayacağımız hedefler önümüze koymadık.

            Bizim işimiz kin değil muhabbettir, kibir değil merhamettir, nihayet milli ve Muhammed ahlakıyla içselleştirip yaşamaktır.

Gündüz vaktinin korkak gecelere, nezih ve serazat bir kalbin zalim bedenlere acıdığını en iyi bilen, en iyi gören Milliyetçi Hareket Partisidir.

            Milliyetçi-Ülkücü Hareket, merhameti de bilir, mertliği de bilir, mefkureyi de bilir, melanet emellerden hesap sormasını da bilir.

            Milliyetçi-Ülkücü Hareket bu ülke, bu vatan, bu bayrak uğruna, rahmet ve hürmetle andığımız hilal kaşlı, kurt bakışlı 5 bin şehit vermiştir.

            Şafağı ağarmayan nice zifiri karanlıkları yenmiştir.

            Gideni gelmeyen, ağlayanı gülmeyen, feryadı dinmeyen, hüsranı bitmeyen, ancak imanlı mücadelesi de asla eksilmeyen zulmet dolu senelerde de kendi yarasını iyileştiren bir aslan gibi doğrularak kükremesini de bilmiştir.

            Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılı, Türk tarihinin hatıra, birikim ve mirası ile rotasını çizecektir.

            Türk ve Türkiye yüzyılı Türk Milletinin yüksek vasfının, muhteşem kültür hazinesinin, kardeşlik ve kader ortaklığının mükafatı ve methiyesi olacaktır.

            Türkiye parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir.

            Türkiye kafa kola alınacak bir ülke hiç değildir.

            Türkiye onun bunun dayatma ve yaptırım tehditleriyle duruşundan taviz verecek bir ülke değildir.

Cumhuriyetin bekası, devletin ve milletin izzeti nefsi her türlü yabancı tesirine ve işbirlikçi telkinine karşı mutlak suretle müdafaa edilecektir.

            (Bu milli müdafaa ve mücadele seferberliğine, Cumhuriyetimizin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’ımızdan başlatacağız)

            Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kundaklamak isteyen iç ve dış ihanet cephesine izin vermeyeceğiz.

            Küresel oyunlara, habis senaryolara, milli huzur ve güvenliğimizi tehlikeye atan, siyasi, ekonomik ve diplomatik ablukalara karşı durmak için

            Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez.

            İrade sahibi Türk Milleti ve Afyonkarahisar’ımız istiklalinin de sahibidir.

            Onlar aferinlerini Avrupa ve okyanus ötesinden bekleye dursun bize Türk Milleti ve Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz yetecektir.

            Şuna inanıyoruz ki, irade bizden yanadır, istikbal bizden yanadır, istiklal bizden yanadır, Afyonkarahisar’ımız bizden yanadır, elleri nasır tutmuş analar bizden yanadır, başı niyazla semaya çevrilmiş babalar bizden yanadır, şehit ailelerimiz ve mazlumlar bizden yanadır, rüzgâr bekleyen bayrak bizden yanadır, Türk gençliği bizden yanadır, Türkiye’miz ve Afyonkarahisar’ımız bizim yeryüzü cennetimizdir. Sonuna kadar bizden yanadır.

Milletimiz kendi eserine, sevdasından deliye dönmüş Milliyetçi Hareket Partisine duasıyla, desteğiyle, dev gibi iradesiyle sahip çıkacaktır.

            Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, hesap yapmasın Milliyetçi Hareket Partimiz içinde milletin olmadığı, milli ve manevi değerlerin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir.

            İyi günü herkes paylaşır, mühim olan zahmetli dönemlerde bir ve beraber olmaktır.

            Milliyetçi Hareket Partimiz bizim gönül kapımızdır. Menfaat kapısı değildir. Biz Türk Milliyetçileri kafası ve masası karışık olanlardan hiçbir zaman olmadık, olmayız.

            Duamız var, bin yıldır süren

            Ülkümüz var, milli ruhumuza hayat veren

            Ocaklarımız var, Türk Gençliğine ilim irfan veren

            Partimiz var, Türk Milletine hizmet eden

            Liderimiz var, ülkü ve ülke sevdalısı

            Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen             Bugün 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak üzere huzurunuzdayım. Öğrencilik hayatımdan bu yana Ülkücü

Hareketin içinde yer almış, aynı zamanda Afyonkarahisar’ımızın Ülkü Ocakları Başkanlığını da yapmış akademisyen bir kardeşiniz olarak, kökümüzden kopmadan gönül verdiğim Milliyetçi-Ülkücü harekete, aynı zamanda doğup büyüdüğüm Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmek için Milliyetçi Hareketin bir neferi olarak Bilge Liderimizin emrinde sorumluluk ve yük omuzlamak için göreve hazırım.

            Bu vesile ile 28.dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimlerinde Afyonkarahisar’dan Türkiye’mizin teminatı ve sigortası Milliyetçi Hareket Partimizden Milletvekili aday adayıyım. Bu göreve layık görülürsem sorunlarına vakıf olduğum Afyonkarahisar’a ve yine Cumhuriyetimizin 100. Yılında lider ülke Türkiye vizyonuna hizmet edebilmek için halkımızın karşısına çıkacağım.

            Hedefimiz; ihanet projelerinin önündeki en büyük engel olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha güçlü bir temsil yetkisi ile Türkiye Büyük Millet Meclisine göndermek olacaktır, bu hedef de yorulmayacağız ve asla pes etmeyeceğiz.

            Liderimizin dediği gibi; bizim sözümüz millet, sevdamız devlet, sancağımız vatandır.

            Türkiye’nin bekası için Türk Devleti ve Milletinin aydınlık geleceğinin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi kaçınılmaz bir gerekliliktir.

            Çıktığımız bu kutlu yolda hiçbir menfaat beklemeden tek amacımız memleketimize ve milletimize hizmet etmektir. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Bundan sonrası Allah’ın kaderidir. YA NASİP

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçim ülkemize, şehrimize ve bütün Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olması dileğiyle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

            Sağ olun var olun.

            Ne mutlu Türküm diyene

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ