Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı Ali BİTİM:''Milli Birlik ve Beraberliğimiz için Milli Dayanışma Kampanyasını canı gönülden destekliyoruz. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı Ali BİTİM:”Milli Birlik ve Beraberliğimiz için Milli Dayanışma Kampanyasını canı gönülden destekliyoruz.

Bu haber 30 Mart 2020 - 22:42 'de eklendi ve 331 views kez görüntülendi.

Konya Din-Bir-Sen İl Başkanı İmam Hatip ALİ BİTİM, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu gün Ulusa sesleniş konuşmasın da başlatmış olduğu Milli Birlik ve Beraberliğimiz için Milli Dayanışma Kampanyasına bağışta bulunun biz bize yeteriz TÜRKİYEM kampanyasını canı gönülden destekliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan ın “Hiçbir virüs bizim birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha güçlü değildir.” çağrısı doğrultusunda #bizbizeyeteriz kampanyasına maaşınla katıl diyoruz. Çünkü biz büyük Türk Milletiyiz haydi hep beraber karınca kararınca yardıma ortak olalım. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu dev kampanyasına desteğimizi esirgemeyelim. Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz. Amacımız, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır. Tüm vatandaşlarımızı ve özellikle de iş insanlarımızı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.

HABER: Konya Ekspres Haber Merkezi. Veysel CANÖZ