Din-Bir-Sen Kayseri il Başkanı Yasin Şahin:“İslam aleminin kalbi olan Kudüs, Mescid-i Aksa yıllardan beri büyük bir zulüm altındadır. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Kayseri il Başkanı Yasin Şahin:“İslam aleminin kalbi olan Kudüs, Mescid-i Aksa yıllardan beri büyük bir zulüm altındadır.

Bu haber 08 Mayıs 2021 - 9:51 'de eklendi ve 172 views kez görüntülendi.

Din-Bir-Sen Kayseri İl Başkanı Yasin ŞAHİN:”1948 yılından beri Filistinlilere bir zulüm yapılıyor.  “İslam aleminin kalbi olan Kudüs, Mescid-i Aksa yıllardan beri büyük bir zulüm altında, İsrail’in zulmü altında inliyor.

Din-Bir-Sen Kayseri İl Başkanı Yasin ŞAHİN: Mevzu Arap değil, mevzu Filistin de değil! Mevzu ilk kıblemiz olan Mescidi Aksa’ya yapılan saldırı! Bu kabul edilemez. Hz.Ali: “Bir zulmü engelleyemiyorsanız, en azından onu herkese duyurun.” demiştir. Zulme rıza zulümdür. Peygamber Efendimizin Müslümanlar bir vücut gibidir. Vücudun bir organında ağrı, sızı olduğu zaman bütün vücut nasıl rahatsız olursa, dünyanın neresinde olursa bir Müslümanın başına bir sıkıntı, bir musibet geldiği zaman bütün Müslümanlar bundan rahatsız olmalı, bu rahatsızlığı ortadan kaldırmak, çözüme kavuşturmak için birlik, beraberlik içerisinde olmalılar demiştir.

Siyonizm yeryüzündeki lanettir… İsrail yeryüzündeki melanettir… Mübarek günlerde Mescidi AKSA’ya yapılan menfur saldırıyı kınamak onurlu her insanın sorumluluğudur. Kaderin üstünde bir kader, zalimlerin üstünde de onları mahvı perişan edecek bir karar vardır! Yüce rabbimiz bir ayetinde “Düşman olan kavmi takipte gevşek davranmayın. Siz acı duyuyorsanız şüphe yok ki onlar da sizin duyduğunuz acıyı duyuyorlar ve siz Allah’tan, onların ummadığı şeyleri umuyorsunuz ve Allah, her şeyi bilir, hüküm ve hikmet sahibidir.” Nisa/104 Ya Rab Mescidi Aksaya senden başka yardım edecek kimse yok. Kadir gecesinin hürmetine kardeşlerimizin feryatlarına yardm eyle.

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ