DİN-BİR-SEN GENEL BAŞKANI YUSUF ÖZDEMİR,''Tepkimiz cevap buldu.İSLAM DİNİ VE AYETLERİMİZLE DALGA Geçen Hakan Aygün TUTUKLANDI'' - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

DİN-BİR-SEN GENEL BAŞKANI YUSUF ÖZDEMİR,”Tepkimiz cevap buldu.İSLAM DİNİ VE AYETLERİMİZLE DALGA Geçen Hakan Aygün TUTUKLANDI”

Bu haber 03 Nisan 2020 - 18:41 'de eklendi ve 626 views kez görüntülendi.

DİN-BİR-SEN GENEL BAŞKANI YUSUF ÖZDEMİR, halk tv de çalışan haddini bilmeyen bir kişi utanmadan İslam dini ve ayetlerimizle dalga geçip güya Kur’anda geçen ”Ey İnsanlar” ve ”Ey iman edenler ” hitaplarıyla başlayan ayetlerimizi kullanarak Twitter da bir paylaşım yaparak dalga geçmişti.

Tepkimiz cevap buldu ve bu müptezel halk tv de çalışan Hakan Aygün Tutuklanmak talebiyle Adliyeye sevk oldu ve tutuklandı. Hakan Aygün hakkında, Cumhurbaşkanımız Erdoğa’ın vatandaşlara ‘IBAN’ numarası vererek bağış istemesine ilişkin attığı tweet nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuştu. Avukat Mustafa Doğan İnal’ın avukatları aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen suç duyurusu dilekçesinde, Hakan Aygün’ün 31 Mart’ta sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla “hakaret ve iftira içeren cümleler kurduğu” öne sürüldü. Halk TV’de uzun süre yönetici ve programcı olarak görev yapan Hakan Aygün, sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle gözaltına alındı ve cezasız kalmayarak tutuklandı. Aygün hakkında ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘Hakaret’ suçlarını işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuştu. Bu günden itibaren cezasını hak ettiği yerde çekecektir.

HABER : Konya Ekspres Haber Merkezi . Veysel CANÖZ