DİN-BİR-SEN GENEL BAŞKANI YUSUF ÖZDEMİR,'' İslam Dini ve ayetlerimizle dalga geçmek hadsizliktir'' - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

DİN-BİR-SEN GENEL BAŞKANI YUSUF ÖZDEMİR,” İslam Dini ve ayetlerimizle dalga geçmek hadsizliktir”

Bu haber 01 Nisan 2020 - 14:47 'de eklendi ve 749 views kez görüntülendi.

DİN-BİR-SEN GENEL BAŞKANI YUSUF ÖZDEMİR, halk tv de çalışan haddini bilmeyen bir kişi utanmadan İslam dini ve ayetlerimizle dalga geçip güya Kur’anda geçen ”Ey İnsanlar” ve ”Ey iman edenler ” hitaplarıyla başlayan ayetlerimizi kullanarak Twitter da bir paylaşım yaparak dalga geçen Halk Tv çalışanı Hakan Aygün kınıyoruz.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin başlatmış olduğu yeni tip Korona virüsü ile mücadele kapsamında İhtiyaç sahiplerine destek çalışmaları doğrultusunda başlatmış olduğu MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’nı, Halk Tv de çalışan Hakan Aygün isminde bir şahıs utanmadan ve haya etmeden Kuranı Kerimde geçen ”Ey İnsanlar” ve ”Ey iman edenler ” hitaplarıyla başlayan ayetlerimizi kullanarak aklı sıra dalga geçmiştir. Allah cc ile insan arasındaki iletişimin en temel unsuru, gönderilen kitaplar ve peygamberlerdir. Kur’an’da yer alan hitaplar, Allah cc ile insan arasındaki en önemli bir iletişim şeklidir. Allah cc insanlarla “ey peygamber!”, “ey kitap ehli!” ve “ey kâfirler!” gibi hitaplarla iletişim kurmaktadır. Bu hitaplar söz konusu muhatabın kimliğini ortaya çıkarıcı olup, aynı zamanda muhataba verilen mesajı da büyük oranda belirleyici mahiyettedir. “Ey insanlar” ve “ey iman edenler” hitapları da bu hitaplardan sadece ikisidir. “Ey insanlar” hitabıyla Allah cc, hem inananlara hem de inanmayanlara seslenirken, “ey iman edenler” hitabıyla sadece inananlara seslenmektedir. Bu anlamda “ey iman edenler” hitabı muhataplarını şereflendirirken, “ey insanlar” hitabında ise bu şereflendirme ancak muhatabın inanan olmasına bağlıdır. Bu şerefe nail olmayan bu şahış yüce kitabımızda geçen bu hitap şeklini alıp aklınca ayet uydurup bir paylaşım yapmıştır.Kendisini esefle kınıyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin başlatmış olduğu MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI nı kösteklemek amacı ile yapmış olduğu bu paylaşımını kaldırmasını ve Türkiye’den ve İslam aleminden özür dilemesini bekliyoruz.

HABER : Konya Ekspres Haber Merkezi . Veysel CANÖZ