Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR: '' İmamlar hakkında mesnetsiz iddiaları yaymayı bırakın.'' - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR: ” İmamlar hakkında mesnetsiz iddiaları yaymayı bırakın.”

Bu haber 24 Şubat 2021 - 1:31 'de eklendi ve 255 views kez görüntülendi.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR: Özellikle koronavirüs salgını sürecinde bazı medya organları yalan ve iftirada sınır tanımıyor. İmamlarımız hakkında mesnetsiz iddiaları yaymayı haber sayıyorlar. İmamlarımız hakkında mesnetsiz iddiaları yaymayı bırakın.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR bazı medya organları yalan ve iftirada sınır tanımıyorlar, Koronavirüs salgını sürecinde Diyanet İşleri Başkanlığı  bünyesinde cefakar ve fedakarca çalışan imamlarımız hakkında çıkan bazı medya organlarında ki haberler gerçeği yansıtmıyor. İmamlarımız hedef gösterip Devlet memurlarını halka karşı kin ve nefret duyulacak insanlar olarak gösteren, bazı medya organlarının yalan ve iftara dolu haberlerini ne yazık ki görüyoruz ve kınıyoruz. Bu tür yapılan haberleri yargıya taşıyıp hesap da soracağız. Unutmayın ki bu süreçte sağlık çalışanları gibi İmamlarımızda gecesini gündüzüne katarak hizmetlerini aksatmada halkımızın her daim yanında olmuştur. Bu görevleri yaparken de hiç bir menfaat beklemeden üstüne düşeni fazlasıyla da yapmışlardır. Bu hizmetleri görmemezlik yalınızca bakar kör olmaktan geçer, artık İmalarımız yakasından düşünüz. Yalan haberlerinizle de bir yere varamazsınız.

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ