Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir: Hain saldırıyı kınıyoruz. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir: Hain saldırıyı kınıyoruz.

Bu haber 28 Şubat 2020 - 21:36 'de eklendi ve 576 views kez görüntülendi.

İdlib’de 33 askerimizin şehit olduğu ve 32 askerimizin yaralandığı hava saldırısı sonrası Din-Bir-Sen Genel başkanı Yusuf Özdemir‘den hain saldırı sonrası Rusya’ ve Suriye rejimini kınıyoruz açıklaması geldi.

Özdemir, dün gece ki hain saldırıyı yapan Suriye ESED güçleri ve Rusya bilsinler ki bu saldırılar Türkiye‘yi ve Türk Silahlı kuvvetlerini yıldıramaz. Türk askerlerine yönelik haince düzenlenen hava harekatı sonrası 33 askerimizin şehit olduğunu hatırlatarak, saldırıya tepki gösterdi.

“Mehmetçiklerimize düzenlenen haince saldırı sonrası 33 askerimizin şehadet haberini Regaip gecesi üzülerek aldık. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu melun saldırıyı kınıyor, Aziz Milletimize sabırlar diliyorum.  “Devletimizin, milletimizin ve şanlı ordumuzun yanındayız” ifadelerini kullandı. . Bölgede bulunan askerlerimiz bir taraftan vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunması, sınır güvenliğimizin sağlanması için görev yaparken diğer taraftan o bölgede yaşayanların huzur ve güvenliğini de temin ediyorlar. Bu misyonu üstlenen Mehmetçiklerimizin, ordumuzun, devletimizin ve milletimizin yanındayız. Türkiye’miz şu anda zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreci hep birlikte, ortak hareket ederek atlatacağız. İdlib şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullandı..

Sendika olarak üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.dedi

HABER: Veysel CANÖZ