Dilipak: "İçimizdeki beyinsizler" yüzünden..." - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Dilipak: “İçimizdeki beyinsizler” yüzünden…”

Bu haber 01 Mart 2020 - 0:23 'de eklendi ve 179 views kez görüntülendi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Yüzümüzü kime dönelim?” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Söz konusu yazısında dikkat çeken ifadeler kullanan Dilipak, İslam konferansına üye 3 İslam ülkesinin bugün birbiri ile savaşta olduğunu söyledi. Utanç verici bir durumun söz konusu olduğunu söyleyen Dilipak, iki Müslüman arasındaki ihtilafın bile çözülemediğini belirtti.

‘BİRBİRİMİZE KARŞI KAH AMERİKA’YI, KAH AVRUPA’YI, KAH RUSYA’YI YANIMIZA ALIYORUZ’

Abdurrahman Dilipak, “Libya’da, Yemen’de, Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da olan ne?” sorusunu yöneltti. “Evet ortada bizi birbirimize düşüren bir Şeytan ve onun dostları var.” diyen Dilipak, şeytanın varlığının günah işlemenin bahanesi ve gerekçesi olamayacağını söyledi.

“Birbirimize karşı kah Amerika’yı, kah Avrupa’yı, kah Rusya’yı yanımıza alıyoruz. Tam bir “Şeytan Üçgeni”. Bir bilardo masası kurmuşlar. Kim vurursa öbür tarafa gidiyoruz. Birbirimize karşı bunlardan birini yanımıza alıyoruz. Ya Siyonist lobi bunlar arasında, hepsi ile birlikte iş tutuyorsa. Putin’in seçimlerde Trump’a destek verdiği gizli bir bilgi değil. Ya da ABD NATO içinde AB ile birlikte” ifadelerini kullanan Dilipak, Türkiye’yi de “Domuz sürüsündeki kuzu”ya benzetti.

Dilipak, Türkiye’ye ilişkin olarak, “Biz NATO’da “Domuz sürüsünde kuzu” gibiyiz!” dedi.

‘ALLAH’IN İPİNE TUTUNMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK’

Allah’ın (cc) yardımı bize ulaşmadan şeytan üçgeninden çıkmamızın zor olduğunu söyleyen Dilipak, ““İçimizdeki beyinsizler” yüzünden bu gidişle başımız daha çook belaya girer. Allah’ın ipine tutunmaktan başka çaremiz yok. Etrafımızdaki Allah’ın yardımını engelleyen, siyaset, sermaye, bürokrat, media, STK, Cemaat görünümlü taifelerden yakamızı kurtarıp, tevbe etmedikçe kurtuluş yok. Bu beladan kurtuluruz bir başka bela bulur bizi.” ifadelerini kullandı.