DAVUTOĞLU’NDAN MANSUR YAVAŞ’IN KAMPANYASINA DESTEK - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

DAVUTOĞLU’NDAN MANSUR YAVAŞ’IN KAMPANYASINA DESTEK

Bu haber 30 Mart 2020 - 0:06 'de eklendi ve 171 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara Büyüşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı telefonla arayarak koronavirüs nedeniyle zor duruma düşenler için başlattığı “Dayanışma için 6 milyon tek yürek” bağış kampanyası için kutladı. Gelecek Partisi de kampanyaya 500 koli gıda yardımıyla destek vereceğini açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün twitter hesabından “Gün dayanışma günü, gün birlik beraberlik günü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş’ı başlattığı #6milyontekyürek kampanyası dolayısıyla tebrik ediyor ve Gelecek Partisi olarak 500 koli gıda yardımıyla “Biz de varız” diyoruz” mesajıyla Gelecek Partisi’nin kampanyaya desteğini duyurdu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Davutoğlu da ABB Başkanı Yavaş’ı telefonla arayarak başlatılan kampanyadan dolayı tebrik etti. Davutoğlu, “Gün partiler, siyaset üstü davranışlar gerektiren ve omuz omuza, olunmasını hatırlatan bir gündür. O sebeple, teşkilatlarımız ile başlattığınız bu anlamlı kampanyaya sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

Yavaş ise desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na destek telefonu için de ayrıca teşekkür etti.