Çumra Küçükköy Mahallesi Karantinaya alındı. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Çumra Küçükköy Mahallesi Karantinaya alındı.

Bu haber 14 Haziran 2020 - 18:50 'de eklendi ve 318 views kez görüntülendi.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Küçükköy Mahallesinin koronavirüs önlemleri kapsamında karantinaya alınmasına ilişkin, açıklamalarda bulundu. Başkan Halit Oflaz’ın açıklaması şu şekilde.” Küçükköy Mahallemiz Çumra ilçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla COVİD – 19 vakalarının önüne geçilmesi nedeniyle 13-06-2020 tarihi saat 14.00’den itibaren Karantina altına alınmıştır. Mahallemize giriş çıkışlar yasaklanmıştır.”

Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi’nde bazı aile üyelerinde rastlanan koronavirüsten dolayı mahallenin karantinaya alındığı öğrenildi. Küçükköy Mahallesinde, 5 kişide koronavirüs görülmesi üzerine dün karantinaya alınmıştı.  Bu gün ise Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz Mahallenin karantinaya alınmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Kıymetli Hemşehrilerim;

Küçükköy Mahallemiz Çumra ilçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla COVİD – 19 vakalarının önüne geçilmesi nedeniyle 13-06-2020 tarihi saat 14.00’den itibaren Karantina altına alınmıştır.

Mahallemize giriş çıkışlar yasaklanmıştır.

Küçükköy Mahallemize ki hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarken,
Tüm hemşehrilerimize daha dikkatli ve tedbirli olmanız gerektiğini tekrar hatırlatırız.

Sosyal Mesafe + Maske + Hijyen konusunda ki hassasiyetimizi daha da arttırmak gerektiği bu olay ile tekrar ortaya çıkmıştır.

Cenaze, Taziye, Nişan, Düğün vb programlardaki ki kalabalık olmamızın ne gibi sıkıntılara açabileceği nin bir sonucu olarak bugün Küçükköy Mahallemizde karantina uygulama mecburiyeti hasıl olmuştur.

Devletimiz,
Sağlık Bakanlığı,
Konya Büyükşehir Belediyemiz,
Çumra Belediyemiz mücadele ederken bireysel tedbirleri almadığımız takdirde bu mücadeleyle boşa çıkmaktadır.
Hep birlikte alacağımız tedbirlerle inşallah bunu da üstesinden geleceğiz.

Bu işi hep birlikte sıkı tutacağız.

Bizlere düşen en önemli konu ; maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmek. Panik yapmayacağız ve tedbirleri elden bırakmayacağız. Kontrollü davranacağız.

BizBirlikteÇumrayız

Halit OFLAZ
Çumra Belediye Başkanı

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ