Cemal Enginyurt ve Olcay Kılavuz’dan Bahçeli’ye Tepki - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Cemal Enginyurt ve Olcay Kılavuz’dan Bahçeli’ye Tepki

Bu haber 25 Şubat 2020 - 20:56 'de eklendi ve 192 views kez görüntülendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkücü Mustafa Erol’un katili olan ve Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun’a sahip çıkarak Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a ve Olcay Kılavuz’a sert çıktı. MHP’ye hiçbir zaman sosyal medya üzerinden yön verilemeyeceğini söyleyen Bahçeli, kendilerine dava yolcusu aradıklarını belirtti.

Son günlerde Ozan Ceyhun’un büyükelçi olarak atanmasına sosyal medyadan tepkiler gelirken MHP Lideri Devlet Bahçeli bu konudaki sessizliğini sonunda bozdu. Son olarak MHP Ordu Milletvekili Cemel Enginyurt’un ülkücü katili olarak yorumladığı Ceyhun için diğer MHP’lilerde sosyal medyadan tepkilerini dile getirmişti.

Ozan Ceyhun’a Sahip Çıktı

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun’a sahip çıkarak MHP’li milletvekillerini hedef aldı. Bahçeli, MHP’nin her zaman AKP’nin yanında olduğunu belirterek Ozan Ceyhun’ın Sayın Erdoğan’ın onayı doğrultusunda büyükelçi olarak atandığını ve sadece Mustafa Erol’un değil binlerce şehidimizin de asla unutulmadığını kaydetti.Bu haberlere alet olan diğer MHP’li milletvekillerini de kınayan Bahçeli, Ozan Ceyhun ile bir ortak yanlarının olmadığına dikkat çekerek şehidimizin katilinin kim olduklarını bildiklerini ifade etti. MHP’nin hiçbir zaman sosyal medya üzerinden yönetilemeyeceğini söyleyen Bahçeli, buranın artık bir çöplüğe döndüğünü ve 5. sınıf dedikodu mekanından farksız olduğuna da değindi.

MHP’den iki vekil tepki göstermişti

MHP Mersin Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz şu paylaşımı yaptı ‘Cenab-I Allah bizleri şehitlerimize ve emanetlerine layık eylesin. Rabbim hepimizi şehitlerimizin izinden ayırmasın inşallah.Şehitlerimiz davamızın kutsallığını,büyüklüğünü,inancını ve gücünü ortaya koymuşlardır.Yüce Allah şehitlerimize rahmet eylesin,ailelerine sabırlar versin.’

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise şöyle bir paylaşım yaptı ‘Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan, Ozan Ceyhun denilen eli kanlı Ülkücü katilini,Viyana Büyükelçisi olarak görmek biz Ülkücüleri derinden yaralamıştır. Sizin bu yarayı acilen tedavi etmenizi, Ülkücü ve MHP sevdalısı bir şahıs olarak bekliyorum. Ozan Ceyhun Ülkücü katilidir.

Ülkücü katilini Büyükelçi olarak tanımadığım gibi,Ülkücüleri HDP ve CHP zihniyetine değişenlerin timsah göz yaşlarına da inanmam. Ozan Ceyhun Ülkücü katilidir.

Olcay Kılavuzdan Bahçeli’ye Alkış Tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşma esnasında MHP’li vekiller ve izleyicilerden bolca alkış almasına rağmen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un alkışlamaması gözlerden kaçmadı. Bahçeli kürsüden tam anlamıyla Ordu milletvekili Cemal Enginyurt ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’u fırçaladı.