


Bursa'da yaşanan aile içi şiddet faciası Türkiye'yi yasa boğdu. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu öne sürülen eşinden kaçmaya çalışan 8 aylık hamile kadın, pencereden sarkarak kurtulmaya çalıştığı sırada düşerek yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının karnındaki 8 aylık bebek de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay sırasında şüpheli babanın, 3 yaşındaki kızını apartmanın terasından aşağı sarkıttığı öne sürüldü. Büyük panik yaşayan anne, küçük kızını koruyabilmek için önce güvenli olması amacıyla bir odaya kilitledi. Ardından evden kaçmaya çalışırken pencereden düşerek ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan genç kadın ile karnındaki 8 aylık bebeği doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.
Yapılan ilk incelemelerde, şüpheli eşin tiner bağımlısı olduğu ve bu nedenle çift arasında sık sık tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, şüpheli gözaltına alındı.
Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve adli sürecin titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.
KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR: MEHMET EMİN ALTUNEL



