Çankırı’da ilginç bir olay yaşandı. Kent merkezinde bulunan bir iş yerine giren başıboş inek, içeride kısa süreli paniğe neden oldu. İneğin saldırgan tavırları sonucu bazı çalışanlar korku dolu anlar yaşadı.
Edinilen bilgilere göre, olay sabah saatlerinde meydana geldi. Sokakta başıboş dolaştığı belirtilen bir inek, açık kapıdan içeri girdiği iş yerinde etrafa zarar vermeye başladı. İneğin bir anda çalışanlara doğru yönelmesiyle içeride kısa süreli arbede yaşandı.
Olay yerine çağrılan belediye ekipleri, ineği kontrollü bir şekilde dışarı çıkararak güvenli bir alana götürdü. Şans eseri yaralanan olmazken, çalışanlar büyük bir korku yaşadıklarını belirtti.
Bir görgü tanığı, “Kapı açıktı, bir anda içeri girdi. Masaları devirdi, hepimiz kaçıştık.” diyerek o anları anlattı.
Belediye ekipleri, ineğin sahibini bulmak için çalışma başlattı.
Konya Ekspres Haber Merkezi MUHABİR: MEHMET EMİN ALTUNEL




