Başarılı Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ Yönetim Kurulu listesini açıkladı. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Başarılı Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ Yönetim Kurulu listesini açıkladı.

Bu haber 20 Eylül 2020 - 18:41 'de eklendi ve 280 views kez görüntülendi.

Konya Baro Başkanı Aladağ, 10-11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Konya Barosu Olağan Genel kurulunda ‘Vefa’ grubu olarak yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklarken, yönetim kurulunda yer alan isimleri de tek tek açıkladı

Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ” 10-11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Konya Barosu Olağan Genel kurulunda ‘Vefa’ grubu olarak yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklarken, yönetim kurulunda yer alan isimleri de duyurdu.

Konya Barosu Başkanlığı Olağan Genel kurul toplantısı 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Av. Mustafa Aladağ, yapılacak olan genel kurulunda ‘Vefa’ grubu adına seçimlerde yeniden aday olduğunu ve yönetim kurulunda yer alan isimleri açıkladı.

Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, “Konya Barosu Olağan Genel Kurulu 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak. 10 Ekim 2020 tarihinde Selçuklu Kongre Merkezinde, 11 Ekim 2020 tarihinde ise Konya Adliyesinde oy kullanma şeklinde gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan bu kongre’de ‘Vefa’ grubu adına yeniden adaylığı koyuyor ve açıklıyorum. ‘Vefa’ grubunda yer alan isimler ise şöyle;

Av. Mustafa Aladağ (Başkan) Av. İsmail Keklik, Av. Kutalmış Ceylan, Av. Oktay Unkur, Av. Dilaver Kezek, Av. Ercan Şen, Av. Levent Şen, Av. Tarık Arslantaş, Av. Hande Bağcı, Av. Caner Çoban, Av. Bekir Akıncı, Av. Selahattin Karagöz Av. Mehmet Sertdemir, Av. Fatih Özer, Av. Erman Erdal ve Özlem K. Doğan.

DENETLEME KURULU: Av. Murat AKkgül, Av. Çiğdem Uysal, Mustafa Şahin.

DELEGE : Av. İsa Tanoğlu, Av. Cemil Yılmaz Kart, Av. Ayşe İşleyici.

“Vefa grubu olarak tüm meslektaşlarımızı bugüne kadar kucakladık ve bundan sonra da kucaklamaya devam edeceğiz” diyen Aladağ, şunları söyledi: Vefa grubu her zaman olduğu gibi herhangi bir siyasi, ideolojik kurum, kuruluş, cemaat ve partinin ipoteği altında değiliz. Vefa grubu listesini oluştururken bağımsız baro ilkesine yakışır bir şekilde, tüm meslektaşlarımızı kucaklayacak, geniş tabanlı, dünya görüşünün ne olduğuna bakmaksızın genç, dinamik ve aynı zamanda tecrübeli bir kadro oluşturmaya özen gösterdik. Bağımsız baro ilkesine yakışır bir şekilde samimi, içten ve etkin bir hizmet anlayışı sergileyeceğimizin sözünü tuttuk ve tutmanın sözünü meslektaşlarımıza veriyoruz. Vefa grubu seçimleri kazandığında Konya barosu kazanacaktır. Konya Barosu tarihten gelen birimi ile güçlü bir baro olmaya devam edecektir. Görev yeniden verildiği takdirde Etkin, güçlü ve kararlı bir baro ile meslektaşlarımıza hizmete devam edecektir. 10-11 Ekim 2020 tarihilerinde yapılacak olan Konya Baro Başkanlığı seçimlerinde tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum. Seçim sonunda kazanan her zaman olduğu gibi Konya Barosu olacaktır.


KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ