Bakanlık maçların şifresiz yayınlanması için devrede! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Bakanlık maçların şifresiz yayınlanması için devrede!

Bu haber 14 Mart 2020 - 22:37 'de eklendi ve 188 views kez görüntülendi.

Yayıncı kuruluş, maçların şifresiz yayınlanacağını bugün açıklaması bekleniyor.

Koronavirüs salgını tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiliyor. Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan sağlık kurulu tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanacağını açıkladı. Maçların ertelenme ihtimali şu an için gözükmüyor. Ancak salgının durumu gün be gün değil neredeyse saat başı değiştiğinden salı günü UEFA toplantısının ardından yeni kararlar gelebilir.

DERBİ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Bizim ülkemizde henüz ölümle sonuçlanan bir vaka olmamasına karşın liglerin ve okulların ertelenmesi tedbire verdiğimiz önemi gösteriyor. Bu kararlardan sonra ortaya beIN Sports’un maçları şifresiz yayınlayıp yayınlamayacağı sorusu konuşulmaya başlandı. Spor Bakanlığı konu ile ilgili devreye girdi ve beIN Sports ile görüşüldü. Büyük bir gelişme olmazsa muhtemelen bugün beIN Sports maçları şifresiz yayınlayacağını açıklayacak ve hafta sonu, derbi de dahil maçlar şifresiz yayınlanacak.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig