Aspor muhabiri kovuldu! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Aspor muhabiri kovuldu!

Bu haber 23 Şubat 2020 - 1:28 'de eklendi ve 249 views kez görüntülendi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak’ın başında bulunduğu Turkuvaz Medya Grubu’na ait A Spor kanalında Fenerbahçeli yorumcu Göktuğhan Argın, önceki gün program sunucusu tarafından canlı yayından kovulmuştu. Canlı yayından kovulan Argın’ın işine A Spor tarafından tazminatsız olarak son verildi.

Göktuğhan Argın, işine son verildiğini Twitter’dan duyurdu.

Argın söz konusu mesajında “Dün Fenerbahçe Başkanı SAYIN Ali Koç’un düzenlemiş olduğu basın toplantısına katılıp kurumu zor durumda bırakacak soru sorduğum gerekçesiyle hukuk kurallarına uymayan bir usulle A Spor’daki işime tazminatsız son verilmek istendiği tarafıma söylendi” ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDAN BÖYLE KOVULMUŞTU

A Spor’da yayınlanan “Spor Ajansı” adlı programda, sunucu Setenay Cankat ile Göktuğhan Argın arasında tartışma yaşanmıştı.

Söz konusu tartışma şöyle gelişti:

Tartışmanın öncesinde, Fenerbahçe-Galatasaray maçının konuşulduğu anlarda Sabah muhabiri Taner Karaman’ın kendisine saygısızlık yaptığını söyleyen Argın, Karaman’ın taraflı olduğunu belirtti.

Argın, sunucu Cankat’ın kendisine saygısızlık yapılmasına izin verdiğini söyledi ve programın “8 Dakika Soru-Cevap” bölümüne katılmayacağını ifade etti.

Sunucu Cankat, Argın’ın bu sözleri üzerine, şu ifadeleri kullandı:

“Öyle bir şey olmuyor, bu programın formatı bu. Ben 10 yıldır bu işi yapıyorum kimse bana işimi nasıl yapmam konusunda eğitim vermedi, meslek büyüklerim bu işin duayenleri sen hiç veremezsin. Bu formatı yapmak istemiyorsan bu programa gelmezsin.”

Cankat, “Kimseyi germe, böyle bir gerginlik olacaksa bir daha bu programa çıkma, haddini aşma” dedi.

Argın “Yayından resmen beni kovman için de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek stüdyoyu terk ederken Cankat, “Ferahladı biraz stüdyo. Kameranın önünden geçmezsen yayındayız hâlâ” ifadelerini kullandı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig