ALİ BİTİM:MÜBAREK ÜÇ AYLAR 25 ŞUBAT 2020 SALI GÜNÜ BAŞLIYOR. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

ALİ BİTİM:MÜBAREK ÜÇ AYLAR 25 ŞUBAT 2020 SALI GÜNÜ BAŞLIYOR.

Bu haber 23 Şubat 2020 - 22:49 'de eklendi ve 366 views kez görüntülendi.

DİN-BİR-SEN Konya İl başkanı, Saray cami imamı ALİ Bitim Mübarek Üç Aylar 25 Şubat 2020 salı günü başlıyor. İçinde kandillerin olduğu Recep-Şaban ve Ramazan sırasıyla giden bu bereketli aylar ile mesajın da, Bütün din kardeşlerimin dolu dolu geçireceği Mübarek Üç Aylarını tebrik ederim.

Aklınıza gelen güzel şeyleri DUA’ya dökün. Bakarsınız yol olur, niyet olur, nasip olur, hallolur. Bu güzel aylarda dualarda buluşmak  Kardeşlik ve barışın daim olduğu, mutlu, umutlu ve sevgi dolu günler dileğiyle. Üç Aylarınız mübarek olsun. dedi.

27 Şubat perşembe günü 1. Organize Saray camimizde mübarek üç aylar vesilesiyle her yıl olduğu gibi etkinliklerimiz ve ikramlarımız olacaktır. Sakalı şerif ve kuranı kerim hatmi ile başlayan gecemiz hafızlarımızın güzel ilahileriyle son bulacaktır.İlimiz vaizlerinden Hasan Hüseyin Kul hocanın yatsı namazı sonrası sohbetiyle başlayacak olan programımız cami hafızlarımızdan dinleyeceğimiz kuranı kerim tilavetiyle,ilahilerle,tesbih namazıyla ve sakalı şerif ziyaretiyle son bulacaktır.Dolu dolu gececek bu gecemize herkes davetlidir.

Tüm Konyalı hemşerilerimizi camimize bekleriz dedi.

HABER : VEYSEL Canöz