Aydın’da Kafede Dehşet Anları: Kız Kardeşinin Kafasına Kurusıkı Tabanca Dayayan Şahıs Gözaltında - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Aydın’da Kafede Dehşet Anları: Kız Kardeşinin Kafasına Kurusıkı Tabanca Dayayan Şahıs Gözaltında

Bu haber 26 Kasım 2025 - 16:02 'de eklendi ve 5 views kez görüntülendi.

Aydın’da bir kafede oturan müşteriler kısa süreli panik yaşadı. İddiaya göre, bir şahıs yanında bulunan kız kardeşinin kafasına kurusıkı tabanca doğrulttu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler hızlıca müdahale ederek şahsı etkisiz hâle getirip gözaltına aldı. Kurusıkı tabanca da polis tarafından muhafaza altına alındı.

Gözaltına alınan şahıs, ifadesinde olayın bir “şakadan ibaret olduğunu” savundu. Ancak polis, silahın kurusıkı da olsa kişilerin can güvenliğini tehlikeye soktuğu ve kamu düzenini bozduğu gerekçesiyle şüpheli hakkında işlem başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya Ekspres Haber Merkezi MUHABİR: BURAK YASİN KARA