Zonguldak'ta yüksek sesle müzik dinleme tartışmasında kan aktı. Bir ölü, bir yaralı. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Zonguldak’ta yüksek sesle müzik dinleme tartışmasında kan aktı. Bir ölü, bir yaralı.

Bu haber 28 Eylül 2025 - 14:13 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde yüksek sesle müzik dinleyen iki gençle rahatsız olup tepki gösteren bir kişi arasında çıkan tartışma sonucunda bıçaklı saldırı gerçekleşti. Bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde “yüksek sesle müzik dinleme” tartışmasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çarşı Mahallesi’nde F.B. (22) ve Dilara Y. (24) araç içerisinde yüksek sesle müzik dinledikleri sırada durumdan rahatsız olup tepki gösteren S.S. (33) ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.S. evinden aldığı bıçakla F.B. ve Dilara Y’yi yaraladı.

GENÇ KADIN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince Gökçebey Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Dilara Y, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çaycuma Devlet Hastanesine sevk edilen F.B’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli S.S’nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ