Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çumra İlçe Başkanı Ercan Ateş, Çumra’nın uzun süredir gündemde olan su sorununu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bizzat iletti. İlçede yaşanan su sıkıntılarının vatandaşları ciddi şekilde etkilediğini vurgulayan Ateş, bu sorunun çözümü için destek talebinde bulundu.
Başkan Ateş, Çumra’nın sadece su değil, diğer altyapı ve tarımsal konularda da çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirterek, bu konuların da çözülmesi adına Bahçeli’den destek istedi. MHP’nin halkın sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaştığını vurgulayan Ateş, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ilçemizin su başta olmak üzere temel sorunlarını aktardık. Sayın Genel Başkanımızın bu meseleye göstereceği ilgi ve katkılar, Çumra için umut olacaktır” dedi.
Çumra halkının yıllardır süregelen su sorununa kalıcı bir çözüm bulunması adına yapılan bu girişim, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. MHP teşkilatı, konunun takipçisi olacaklarını ve gerekli tüm mercilerle iletişimi sürdüreceklerini belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çumra İlçe Başkanı Ercan Ateş, MHP Çumra İlçe Yönetim kurulu yöneticileri MHP Konya Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’yı makamında ziyaret ederek Çumra’nın sorunlarını anlattılar.


Haber ve Fotoğraflar: Bilgehan ATEŞ