Selçuk Özdağ. Erdoğan'ın sözleriyle hareket etmeyecek kadar aklımız ve tecrübemiz var. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Selçuk Özdağ. Erdoğan’ın sözleriyle hareket etmeyecek kadar aklımız ve tecrübemiz var.

Bu haber 22 Ocak 2023 - 1:18 'de eklendi ve 4 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi ve 24.25.26.Dönem Manisa Milletvekili, Doç. Dr. Selçuk Özdağ erken seçimle ilgi açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleriyle hareket etmeyecek kadar aklımız ve tecrübemiz var.

Doç. Dr. Selçuk Özdağ BURASI ÖNEMLİ CB Erdoğan seçim için 14 Mayıs tarihini işaret etti. Dikkat edin ilan etmedi! Bu sayede sabırsızlıkla beklediği adayınızı açıklayın diyerek aklınca gel gel yapıyor. Erdoğanın sözleriyle hareket etmeyecek kadar aklımız, tecrübemiz var. Biz devletin sözüne itibar ederiz. Devletin sözü de yazı ile olur. Güya seçim tarihi belli oldu hadi adayınızı açıklayın diyerek muhalefeti adeta gazlıyor. Maalesef biraz daha beklemen gerekecek Sayın Cumhurbaşkanı. Haa yok bekleyemem diyorsan Resmi Gazetede seçim tarihini ilan et. Eğer ki sözleriniz bir devlet adamının sözleri olsaydı, bir kaç hafta öncesine kadar hançerinizden haykırarak seçim tarihi ”18 Haziran” ve kimse bu tarihten önce bir seçim hayal etmesin diyordunuz. Ne oldu peki? Mesela Aralık sonuna kadar EYT’nin sözünü vermiştiniz! Bu sözünüze güvenen insanlar hala bekliyor biliyor musunuz. Ne oldu o iş? İşinize gelen bir konuda bir gece yarısı düzüenleme yapıyorsunuz ama işinize gelmedi mi leylim ley. Size güvenip aldanıp da aday falan açıklamayız. Resmi Gazeteyi bekliyoruz.

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel Canöz