Mustafa Balbay'dan bomba Berat Albayrak iddiası geldi. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Mustafa Balbay’dan bomba Berat Albayrak iddiası geldi.

Bu haber 08 Mart 2021 - 0:06 'de eklendi ve 203 views kez görüntülendi.

Gazeteci yazar Mustafa Balbay, Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programında, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

Mustafa Balbay, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Bakan Berat Albayrak’ın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ekibiyle bir temasının olduğunu açıkladı.

Gazeteci Balbay, “Temas kimden geldi, kimden gitti çok da ayrıntısına hakim değilim ama böyle bir temasın olduğu yönünde bir şeyler konuşuluyor. Bunu ben duyduktan kısa bir süre sonra ‘gerekirse bizde kalır’ kulis bilgisi yayıldı. Algıyı yönetme konusunda bir mahirlikleri var” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rağmen Berat Albayrak’ın Babacan ekibi ile birlikte siyaset yapmasının çok zor bir ihtimal olduğu konusu üzerinde de duran Balbay, “Tarihi hainler yapar. Geçmişe baktığınızda değişik şekillerde değişik ihanetler tarihi şekillendirmiştir. En güvendiğiniz, bambaşka bir yerde olabilir. İki yıl öncesine kadar Erdoğan’dan sonra en güçlü isim kim deselerdi, Berat Albayrak cevabı verilirdi” şeklinde konuştu.

Konya Ekspres Haber Merkezi