Konya için hava tahminleri! Son beş günlük hava durumu. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Konya için hava tahminleri! Son beş günlük hava durumu.

Bu haber 11 Şubat 2023 - 16:58 'de eklendi ve 4 views kez görüntülendi.

Meteoroloji Konya için son hava durumu tahminlerini paylaştı. Konya’da 11 Şubat Cumartesi (bugün) hava sisli, yer yer buzlanma ve don bekleniyor. Beklenen sis ve buzlanma nedeniyle sürücülerin dikkatli olması önem arz ediyor

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü’nün son hava durumu tahminlerine göre Konya’da 11 Şubat Cumartesi (bugün) hava parçalı ve çok bulutlu. Konya, Aksaray, Niğde ve Karaman bölgesi genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

KONYA 11 ŞUBAT CUMARTESİ SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya’da bugün hava çok bulutlu, yer yer sis ve puslu. Gece saatlerinde termometreler eksi 9 dereceleri gösterecek. Gün içinde en yüksek sıcaklığın – 2 derece olacağı tahmin ediliyor.

konyahavadurumu.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre hava sıcaklığının 11 Şubat Cumartesi günü sisli – 2 ila -9, 12 Şubat Pazar günü soğuk – 2 ila – 10 derece, 13 Şubat Pazartesi günü sisli – 4 ila – 11 derece, 14 Şubat Salı günü soğuk -3 ila – 12 derece, 15 Şubat Çarşamba günü ise hava kapalı – 1 ila -10 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya5gunluk-hava.jpg

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

11 Şubat Cumartesi
12 Şubat Pazar
13 Şubat Pazartesi
14 Şubat Salı
15 Şubat Çarşamba