Kıskançlık krizinin sonu ölümle bitti! Nikahlı eşi ve kuması ile aynı evde yaşayan adam cinayete kurban gitti... - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Kıskançlık krizinin sonu ölümle bitti! Nikahlı eşi ve kuması ile aynı evde yaşayan adam cinayete kurban gitti…

Bu haber 20 Aralık 2020 - 17:12 'de eklendi ve 260 views kez görüntülendi.

Önder Çelik, eşi Seher Çelik ve sevgilisi Yeşim Kavuştuk ile aynı evde yaşıyordu. Ayrı odalarda kalan kadınlarla sırasıyla bir gece geçiren Çelik, sırayı şaşırıp iki geceyi eşiyle geçirince kıskançlık krizine giren sevgilisi tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre, Ankara Pursaklar’a bağlı Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa Sokak’taki evde önceki akşam yaşanan cinayet, çok çarpıcı bir hikâyeyi barındırıyordu. Önder Çelik (43), Seher Çelik (34) ile evlendikten 2 yıl sonra sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk’u (40) da aynı eve getirdi.

onder-celik.jpg

İKİ FARKLI ODADA İKİ KADINLA YAŞIYORDU

Çelik, farklı odalara yerleştirdiği iki kadınla aynı evde yaşamaya başladı. Ayrıca sıraya koyarak her gece birisinin odasında kalıyordu. Önceki gece ise sıra şaştı. Kavuştuk, birlikte yaşadığı Önder Çelik’in nikâhlı eşiyle 2 gece üst üste geçirmesiyle kıskançlık krizine girdi. İki kadın ile Çelik arasında tartışma çıktı.

onder-celik2.jpg

ÖNDER’İ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine Kavuştuk, mutfaktan aldığı bıçakla Önder Çelik’i göğsünden bıçakladı. Bıçağın kalbine isabet ettiği Çelik, evde hayatını kaybetti. Olayın duyulması üzerine eve giden polis ekipleri Önder Çelik’i öldüren Kavuştuk’u gözaltına aldı. Korkudan başka bir odaya girerek kapıyı kilitleyen Seher Çelik de bulunduğu yerden çıkartılarak ifade vermesi için Emniyet’e götürüldü.

“KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM”

Kasten öldürme suçundan mahkemede tutuklanan Gül Yeşim Kavuştuk’un ilk ifadesinde, “Geceyi benimle geçirmesi gerekiyordu, akşam benim odama gelmeyince yanlarına gittim. Sıra benimdi, bu geceyi benimle geçirmen gerekiyordu dedim. Tartıştık. Bana hakaret etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Mutfaktan aldığım bıçağı kendimi korumak için salladım, öldürmek için bıçaklamadım” dediği öğrenildi.