İYİ Partili Halil Öztürk makam şoförünün eşiyle yasak aşkı deşifre oldu! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

İYİ Partili Halil Öztürk makam şoförünün eşiyle yasak aşkı deşifre oldu!

Bu haber 17 Aralık 2020 - 1:27 'de eklendi ve 383 views kez görüntülendi.

Antalya Elmalı’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk, makam şoförünün eşiyle yasak ilişkisi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Öztürk’ün, şoförünün eşi Sümeyra T. ile yaşadığı skandal büyüdü. Sümeyra T.’nin de Öztürk’ün avukatına vekalet verdiği ortaya çıktı.

CHP’de yaşanan taciz skandalları gündeme damgasını vurmaya devam ederken geçen temmuzda Antalya‘nın Elmalı ilçesinde yaşanan ve SABAH’ın ortaya çıkardığı ‘Noter onaylı aşk skandalı’nda İYİ Parti de üç maymunu oynuyor.

Makam şoförü Ahmet T.’nin eşi Sümeyra T. ile uygunsuz görüntü paylaşımı ve yaşadığı yasak aşk ile gündeme gelen Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Skandalın ortaya çıkmasıyla inkar politikası yürüten ve şoförünün eşi Sümeyra T. ile sadece bir kez nikahını kıydığında gördüğünü iddia eden Başkan Öztürk’ün yalanları bir bir ortaya çıkıyor.

KOVUŞTURMAYA YER YOK

Öte yandan Sümeyra T.’nin, eşi Ahmet T. hakkında Elmalı Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı ‘Bilişim sistemine hukuka aykırı girme ve orada kalma’ suçlaması ilgili ‘Kovuşturmaya yer olmadığına dair’ karar verildi.

Sümeyra T.’nin, email hesabına telefondan giriş yapıldığı ve bilgilerinin eşi tarafından ele geçirildiği yönündeki iddialarına karşı savcılığın yaptığı incelemede, olay tarihinde aynı evde yaşadıkları ve iddiaya söz konusu telefonun da ortak kullanıldığı tespit edildi. Bununla birlikte ortaya çıkan görüntülerin hukuka aykırı elde edilmediği de kanıtlanmış oldu.

İTİRAF GİBİ MESAJLAR

Antalya Elmalı’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk, makam şoförünün eşiyle yasak ilişkiye girdi. Kocası öğrenince de itiraf gibi mesajlar gönderdi. İşte o diyalog:

BAŞKAN BU NAMUS İŞİ!

Aldatılan şoför, Başkan Öztürk’e “İnsan aynı yerde ekmeğini yediği adama bunu yapmaz. Ben bunu sana yapsam öldürürsün. Bu namus işi” diye isyan ettiği anlaşıldı.

İLİŞKİYE AİT İPUÇLARI

Antalya Elmalı İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün makam şoförü Ahmet Tilki’nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı yasak aşk skandalında yeni iddialar ortaya çıktı.

Öztürk ile şoförü Tilki arasındaki itiraf gibi WhatsApp yazışmalarında ilişkiye ait ipuçları yer aldı:

H. Ö: Tamam sana her şeyi anlatayım ama senin sandığın gibi bir şey yok.

A. T: Anlat yüz yüze konuşalım.

H. Ö: Mesajları son ana kadar sen atıyorsun diye attım. Konuşacağız.

A. T: Telefonla konuşmalar var bir sürü.

H. Ö: Sonra o.

A. T: O yanlış bir şey yapsa senin uyarman lazım. Nikahımızı kıydın düğünümüzü.H. Ö: Bak ben sana yamuk yapmam, hele sana.

A. T: İnsan aynı yerde ekmeğini yediği adama bunu yapmaz. Ben bunu sana yapsam öldürürsün. Bu namus işi.

PARA İSTEMEDİM

Sümeyra Tilki Balcı’nın, “Ahmet’in Başkan Öztürk’ten 1 milyon lira istediğini duydum” iddiasını yanıtlayan Tilki, “Asla böyle bir şey olmadı” dedi.

HALİL ÖZTÜRK’ÜN YASAK İLİŞKİSİNİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Skandal, makam şoförü Tilki’nin, noter kanalıyla gönderdiği istifa ihbarnamesiyle ortaya çıkmıştı. SABAH, Başkan Öztürk’ün makam Ahmet Tilki’nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı yasak aşkın buluşma görüntülerine de ulaştı.

Buluşmaya önce Halil Öztürk, kendi özel aracıyla geliyor. Ardından da Başkan Öztürk’ün WhatsApp’tan konum atarak, “Aşkım, yan yana 2 bina. B. Blok. Kat.4” diye adres tarifi de verdiği Sümeyye Tilki taksi ile geliyor.

İki sevgilinin geçtiğimiz 2 Haziran’daki buluşma görüntüleri, bölgede bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydediliyor. Sümeyra Tilki, taksiyle, Başkan Öztürk ise özel aracıyla geldi.

‘BOŞANMA DAVASI AÇTIM’

Sabah Antalya Haber Müdürü İbrahim Okumamış’ın ulaştığı Sümeyye Tilki ise iddiaları reddetti. Evlendikten sonra Ahmet Tilki’nin de bir kadınla yasak ilişkisini tespit ettiğini öne süren Tilki, 7 ay önce boşanma davası açtığını söyledi.

Ahmet Tilki ile evlendikten 3 ay sonra evde 3 telefon, 4 USB, hard disk ve bunlarda kayıtlı birçok mesaj ile ses kaydı yakaladığını iddia eden Sümeyra Tilki, “Evli ve 2 kız annesi bir kadınla Ahmet’in yasak ilişkisini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi. Korkusundan bana sürekli baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim ama kesinlikle boşanmayacağını söyledi. İşin içine siyasiler girdi ve olayın akışı değişti” iddialarında bulundu.

Ahmet Tilki’nin, Başkan Halil Öztürk’ten 1 milyon lira para istediğini duyduğunu da öne süren Tilki, WhatsApp görüşmelerinin foto montaj, çıplak fotoğrafın ise kendisine ait olduğunu ve Ahmet Tilki ile “eğlence olsun” diye çektiklerini iddia etti.

‘NİKÂHLARINI BEN KIYDIM’

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ise yerel internet sitesi “antalyahaberal.com” a yaptığı açıklamada, Ahmet Tilki’nin disiplin sorunu olduğunu iddia ederek, şüpheli hareketleri üzerine temmuz ayı başlarında yaptırdığı aramada, makam koltuğunun altında ve otomobilinde kendi oturduğu bölümün önünde, internet ortamından satılan amatör iki dinleme cihazı bulduğunu öne sürdü.

10 Temmuz’da iş akdini sonlandırdığı Tilki’nin, eşini de kullanarak kendisine bel altı iftira attığını öne süren Öztürk, “Nikâhlarını ben kıydım. Zaten eşi ilk bir kaç ay sonra kavga etmişler ve ayrılmışlar” dedi.

WHATSAPP KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile şoförünün eşinin WhatsApp konuşmaları da o dönemde ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HABERERK