BIST 100
13.838,29 0,05%
DOLAR
43,5003 0,15%
EURO
51,6861 -0,70%
GRAM ALTIN
6.712,88 -10,86%
FAİZ
34,61 0,32%
GÜMÜŞ GRAM
112,44 -30,89%
BITCOIN
83.840,00 -0,64%
GBP/TRY
59,6944 -0,58%
EUR/USD
1,1882 -0,74%
BRENT
70,58 -0,18%
ÇEYREK ALTIN
10.975,55 -10,86%
Konya Parçalı Az Bulutlu
Konya hava durumu
7 °
Reklam

Hakan Şükür: ‘Pişmanım’ dedi

Reklam
hakan-sukur-pismanim-15375
Reklam

Hakan Şükür, 2011 yılında girdiği siyasi hayatıyla ilgili 9 yıl sonra bir itirafta bulundu. Şükür, "Siyasete girmeyi hiç istemiyordum, baskı yaptılar, pişman oldum" dedi.

Aktif futbolu bıraktıktan sonra, antrenörlük lisansını aldığını ve kesinlikle siyaseti düşünmediğini belirten Şükür, ısrarlara dayanamayarak siyasete girdiğini belirtti.

"SİYASETİN ŞÖHRETİMİZİ KULLANDIĞINI FARK ETTİM"

Futbol projelerini ülke çapında gerçekleştirme imkanı vadedildiğini söyleyen Şükür, "Seçildikten sonra bunun mümkün olmayacağını anladım. Aslında siyasetin imajımızı, şöhretimizi kullandığını fark ettim. Çok sonradan siyasete girdiğime pişman oldum" ifadelerini kullandı.

İşte o video...

"BİRÇOK TEKLİF ALDIM"

 Şükür, "Şöhret olmak, toplumun her kesimi tarafından sevilmek siyasetçiler tarafından kullanılmak isteniyor. Birçok teklif aldım: Belediye başkanlığı, milletvekilliği, spor bakanlığı..." şeklinde konuştu.

Hakan Şükür, kazançlarını Türkiye'de değerlendirmeyi tercih ettiğini ve yurt dışına yatırım yapmadığını söyledi. ABD'de başladığı kafe işinin battığını hatırlatan milli futbolcu, "Kariyerime yine futbolda devam etmek istiyorum" dedi.

UBER ŞOFÖRLÜĞÜ YAPTIĞINI DOĞRULADI

Uber şoförü olduğuna dair haberlere de değinen Şükür, bir dönem Uber işi yapan bir arkadaşına İngilizce öğrenmek için eşlik ettiğini ancak tam olarak şoförlük yapmadığını belirtti.

(Euronews)

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?