Fotoğrafın aslı ortaya çıktı. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Fotoğrafın aslı ortaya çıktı.

Bu haber 14 Haziran 2022 - 0:12 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

Sel felaketi yaşanan Ankara’da Mansur Yavaş ile görüşen Bakan Soylu’nun botlarının ve ıslak pantolonun gündem olmasının ardından Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, bu fotoğrafı gösterip “Eskişehir’de ne arıyorsunuz. ABB başkanının çizmeyle bir tane fotoğrafı yok” diye konuştu. Yanıt olarak ABB’den yapılan açıklamada ise “Mansur Yavaş, bu cümleleri kurduğunuzda Akyurt afet bölgesindeydi. Özür dileriz; kendisinin poz verme gibi bir gailesi, bir huyu yok” denildi.

AKP Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Ankara’da 4 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketiyle ilgili sosyal medyada yayılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ın ‘ayakkabı’lı fotoğrafı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Mansur Yavaş siz Paris Belediye Başkanı mısınız ? Ankara’da sel felaketi var neredesiniz? Sayın Süleyman Soylu, Sayın Murat Kurum halkın arasında siz neredesiniz ”

Burhan’ın paylaşımına ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin’den yanıt geldi.

Gültekin, sel felaketinde Yavaş’ın Ankara’da değil de Eskişehir’de olduğunu iddia eden Burhan’a “Bu cümleleri kurduğunuzda Akyurt afet bölgesindeydi. Özür dileriz; kendisinin poz verme gibi bir gailesi, bir huyu yok.” dedi.