Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı ALİ BİTİM ''TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 176. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN'' - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı ALİ BİTİM ”TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 176. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN”

Bu haber 06 Nisan 2021 - 21:06 'de eklendi ve 215 views kez görüntülendi.

Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı ALİ BİTİM: Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız kuruluşundan bu zamana kadar geçen 176.cı yıl dönümünü kutlarız. Yapmış oldukları görev kutsaldır. Tıpkı imamlarımız gibi 24 saat görev yapmaktadırlar.


Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı ALİ BİTİM: Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız kuruluşundan bu zamana kadar geçen 176.cı yıl dönümünü kutlarız. Yapmış oldukları görev kutsaldır. Tıpkı imamlarımız gibi 24 saat görev yapmaktadırlar. Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan, yüksek bir şuur, büyük bir özveriyle çalışan tüm Emniyet Mensuplarımızın, başta Konya İl Emniyet Müdürümüz sayın Mustafa AYDIN beyin ve tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızın 6-12 Nisan Polis haftası ve 10 Nisan Polis gününü kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ