Annesi evi terk etti diye uykuda babasını öldürdü. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Annesi evi terk etti diye uykuda babasını öldürdü.

Bu haber 10 Haziran 2022 - 23:49 'de eklendi ve 17 views kez görüntülendi.

Konya’nın Çumra ilçesinde, alkol alması nedeniyle annesi ve kardeşleri evi terk eden genç adam, tartıştığı babasını uykuda öldürdü. 19 yaşındaki genç, aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı. Baba Mustafa Karadaş öldü, oğlu yoğun bakımda

Konya’nın Çumra ilçesinde acı bir olay yaşandı. Annesi evi terk etti diye tartıştığı babasını uyuduktan sonra tabancayla öldüren 19 yaşındaki genç, aynı silahla kendi başına da ateş ederek intihar girişiminde bulundu. 54 yaşındaki baba Mustafa Karataş yatağında can verirken, ağır yaralanan genç adam Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

ANNESİ VE KARDEŞLERİ EVİ TERK ETTİ

Acı olay, gece saatlerinde Konya’nın Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.K. (19) babası Mustafa Karadaş (54) alkol kullandığı bu nedenle annesi ve kardeşlerinin evi terk ettiği gerekçesiyle tartışmaya başladı.

BABASINI UYKUDA VURUP, KENDİ BAŞINA SIKTI

Sözlü tartışma sonrası Mustafa Karadaş, odasına çekilerek uyudu. Babasının uyuduğunu fark eden G.K., babasının odasına giderek yanında bulunan tabancayla babasını vurdu, daha sonra aynı tabancayla kendi kafasına ateş etti.

BABA ÖLDÜ, OĞLU YOĞUN BAKIMDA

Komşularının silah sesini duyması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Mustafa Karadaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan G.K. ise Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.