Konya Emlakçılar ve Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Altınay, 2026 yılında gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesi kentte faaliyet gösteren emlakçı esnafını tek tek ziyaret ederek hem geçmiş dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de gelecek dönem için planlanan projeleri paylaştı.
Altınay’ın ziyaretlerde, oda faaliyetleri, yürütülen hizmetler ve yeni dönemde hedeflenen çalışmalar üzerine esnafla istişarelerde bulunduğunu belirtildi. Konya esnafının desteğini aldığı ifade edilen Altınay’ın, başkanlık dönemindeki tecrübelerini görevine yansıttığı ve bu nedenle esnaftan olumlu geri dönüşler aldığı dile getirildi.
Dürüst ve ilkeli duruşuyla tanındığı aktarılan Sedat Altınay, uzun yıllardır sürdürdüğü oda başkanlığı görevine yeni dönemde de devam etmek istediğini ifade etti. Altınay, esnafla temaslarını seçim süreci boyunca sürdüreceğini ve sektörün beklentileri doğrultusunda çalışmalarını şekillendireceğini kaydetti.

Konya Ekspres Haber Merkezi MUHABİR: MUSTAFA ATAKAN CANÖZ




